Quantcast
Trei pastori chinezi au fost torturați în arest la domiciliu – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Trei pastori chinezi au fost torturați în arest la domiciliu

Președintele fondator al Christian Solidarity Worldwide, Mervyn Thomas, spune că este „îngrozit de tratamentul inuman pe care l-au îndurat acești trei pastori ai Bisericii Abundenței în timp ce erau în custodia poliției”.

În China, trei pastori de la Biserica Abundenței din Xi’an se află sub „supraveghere rezidențială într-un loc desemnat” (RSDL) din august 2022. Pe 22 februarie, pentru prima dată și la o săptămână după ce au fost transferați într-un centru de detenție , au putut să-și cunoască avocații.

Biserica lor a emis o declarație văzută de Christian Solidarity Worldwide  în care dezvăluie că cei trei pastori au fost torturați în încercarea de a extrage mărturisiri.

Polițiștii l-au amenințat pe pastorul senior Lian Changnian că îl privează pe fiul său, Lian Xuliang de mâncare si apa care este și el reținut.În prima lună de detenție acesta din urmă a primit doar o jumătate de pahar de apă și o chiflă la fiecare masă.

Președintele fondator al Christian Solidarity Worldwide, Mervyn Thomas spune că este „îngrozit de tratamentul inuman pe care l-au îndurat acești trei pastori ai Bisericii Abundenței în timp ce erau în custodia poliției”.

 

Despre Info Crestin News

Leave a Reply