Quantcast
Trump cere redeschiderea IMEDIATĂ a lăcaşurilor de cult – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Trump cere redeschiderea IMEDIATĂ a lăcaşurilor de cult

Preşedintele Donald Trump a cerut vineri guvernatorilor statelor americane să autorizeze redeschiderea lăcaşurilor de cult „imediat” în ciuda epidemiei de coronavirus şi a ameninţat că el însuşi va face acest lucru dacă ei refuză, relatează France Presse, via agerpres.

„Astăzi consider că lăcaşurile de cult – precum bisericile, sinagogile şi moscheile – sunt locuri esenţiale ce oferă servicii indispensabile”, a declarat el într-o conferinţă de presă la Casa Albă. „Îi îndemn pe guvernatori să permită bisericilor şi lăcaşurilor de cult să se redeschidă imediat”.

Citește și: BOR: Folosirea linguriţei la împărtăşire nu a fost sursă de contaminare

„Dacă nu o fac, voi trece peste guvernatori”, a declarat Trump, deşi nu a precizat cum o va face. În Statele Unite, politicile de redeschidere depind de autorităţile fiecărui stat federal.

„Unii guvernatori au desemnat magazinele de băuturi alcoolice şi clinicile unde sunt practicate avorturile ca esenţiale, dar au lăsat în afară bisericile şi alte lăcaşuri de cult. Este o vină”, a estimat miliardarul republican, foarte popular printre conservatorii evanghelici.

„Prin urmare, repar această nedreptate declarând lăcaşurile de cult ca esenţiale”, a anunţat el, precizând că Centrele pentru prevenirea şi controlul bolilor (CDC) vor emite recomandări sanitare pentru aceste locuri la cererea sa.

Citește și: Sfârșitul Ocultei Globale SATANISTE este aproape

„În America, avem nevoie de mai multe rugăciuni, nu de mai puţine”, a încheiat Donald Trump înainte de a părăsi conferinţa de presă, fără a răspunde la nicio întrebare.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply