Quantcast
Trump: Declar bisericile locuri esențiale care oferă servicii esențiale! – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Trump: Declar bisericile locuri esențiale care oferă servicii esențiale!

Liderul de la Casa Albă a declarat presei că va lua atitudine în sprijinul bisericilor discriminate de ordinele executive ale guvernatorilor, ordine care au declarat bisericile ca fiind neesențiale societății în timpul pandemiei Covid-19, deși acestea sunt protejate de Primul Amendament.

Anterior, președintele Trump a declarat că intenționează să ia „o poziție foarte puternică” în sprijinul redeschiderii bisericilor, pe măsură ce țara se redresează pe fondul pandemiei coronavirusului, potrivit Fox News via evz.ro

Citeste si: Neîncrederea in OMS este din ce in ce mai mare

Vineri, președintele Donald Trump a emis un ordin executiv prin care declară că Bisericile și locurile de închinare sunt esențiale Statelor Unite și că acestea asigură servicii esențiale societății.

Președinele SUA a cerut redeschiderea imediată a acestora și a lansat un avertisment guvernatorilor care refuză să facă asta.

Declarația lui Trump, preluată de tribuna.us:

„Unii guvernatori au considerat esențiale magazinele de băuturi alcoolice și clinicile de avort, dar au lăsat în afară bisericile. Nu este corect.

Astfel, voi îndrepta această nedreptate și declar lăcașurile de închinare esențiale. Cer guvernatorilor să permită bisericilor și lăcașurilor noastre de închinare să se deschidă chiar acum.

Lăcașurile de închinare sunt locuri care țin societatea noastră împreună și poporul nostru unit. Oamenii cer să meargă la biserică, în sinagogi, la moscheile lor. Zeci de milioane de americani îmbrățișează închinarea ca fiind o parte esențială a vieții.

Slujitorii, pastorii, rabinii, imamii și alți lideri religioși se vor asigura că congregația lor va fi în siguranță când se adună în rugăciune. Îi cunosc bine, își iubesc congregațiile, își iubesc oamenii, nu vor să li se întâmple nimic rău și de altfel, nimănui.

Citeste si: Donald Trump vrea redeschiderea Bisericilor din Statele Unite ale Americii

Guvernatorii trebuie să acționeze corect și să permită acestor locuri importante și esențiale de credință să se deschidă chiar acum.

Dacă nu o vor face în acest week-end, voi trece peste guvernatori. În America avem nevoie de mai multă rugăciune, nu de mai puțină”.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply