Quantcast
Donald Trump le cere creștinilor evanghelici să-l voteze – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Donald Trump le cere creștinilor evanghelici să-l voteze

Sâmbătă, 22 iunie, Donald Trump i-a chemat pe evanghelici să-l voteze la alegerile prezidențiale din noiembrie, cu câteva promisiuni.

„Vom proteja creștinii în școlile noastre, în armata noastră, în guvernul nostru, la locurile noastre de muncă, în spitalele noastre și în piața publică”, a promis Donald Trump pe 22 iunie la Washington.

Fostul președinte al SUA a ținut un discurs în cadrul unei conferințe a Coaliției Credință și Libertate, o organizație patriotică a creștinilor conservatori.

El a cerut în mod special evanghelicilor să voteze pentru el la alegerile prezidențiale din noiembrie, asigurându-i că își vor proteja „agresiv” „libertatea religioasă” dacă va fi ales, a raportat The Economic Times .

„Evanghelicii și creștinii nu votează atât de mult pe cât ar trebui”, a mai comentat el în fața unei audiențe de sute de oameni deja implicați în cauza sa. „Ei merg la Biserică în fiecare duminică, dar nu votează”, spune el. Invitația este strategică: electoratul evanghelic american a cântărit foarte mult în balanța alegerilor sale din 2016.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply