Trump: Palestinienii se vor alătura în cele din urmă unui acord de pace cu Israelul – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Diverse

Trump: Palestinienii se vor alătura în cele din urmă unui acord de pace cu Israelul

Asculta informatia

Preşedintele american Donald Trump a declarat marţi că palestinienii se vor alătura în cele din urmă unui acord de pace cu Israelul, argumentând că susţinătorii lor politici şi financiari din Golf merg înainte cu stabilirea de legături cu statul evreu, relatează  agerpres.

„Altfel, vor rămâne pe din afară”, a spus Trump, înainte de ceremonia de semnare a unui acord de normalizare a relaţiilor între Israel, pe de o parte, şi Emiratele Arabe Unite şi Bahrein, de cealaltă parte. „Palestinienii sunt foarte dificil de abordat”, a adăugat el.

Citeste si: OCULTA MONDIALĂ / MAFIA INTERNAȚIONALĂ PREGĂTEȘTE NOI RESTRICȚII ȘI ABUZURI SUB PRETEXTUL MINCINOS al VALULUI 2 COVID

Preşedintele SUA a reiterat faptul că a tăiat mare parte din sprijinul financiar american pentru palestinieni şi a precizat că susţine în continuare această politică.

„Palestinienii se vor alătura şi ei în cele din urmă… Şi veţi avea pace în Orientul Mijlociu fără a fi proşti, fără a împuşca şi a omorî pe toată lumea şi a împrăştia sânge peste tot pe nisip”, a declarat Trump pentru Fox News.

La fel de optimist s-a declarat şi ginerele său Jared Kushner, consilier al preşedintelui american şi responsabil pentru planul de pace israeliano-palestinian.

„Cred că ceea ce vedeţi acum este începutul sfârşitului conflictului israeliano-arab”, a spus Kushner la emisiunea „Today” de la NBC.

Acordurile de normalizare a relaţiilor Israelului cu EAU şi Bahrein „vor face Orientul Mijlociu mult mai stabil pe termen lung”, a adăugat el.

Kushner a mai spus că problema palestiniană, care nu va fi discutată la ceremonia de semnare de marţi, nu este „atât de complicată” cum susţin unii.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close