Trump vede părțile pozitive din infecția sa cu coronavirus

Asculta informatia

Într-un nou videoclip publicat recent pe Twitter, președintele Trump se concentrează pe unele dintre efectele pozitive ale infectării sale cu coronavirus, spunând că Dumnezeu îl va ajuta să folosească experiențele personale primite cu această ocazie pentru a-i ajuta pe alții să primească un tratament mai bun.

„Cred că aceasta a fost o binecuvântare din partea lui Dumnezeu pe care am primit-o”, a spus Trump. „Aceasta a fost o binecuvântare deghizată”.

Trump a primit rapid tratamente inovatoare care l-au ajutat în lupta cu această boală, în special anticorpii terapeutici creați de Regeneron. Trump spune că lucrează la adoptarea rapidă a legislației care să ajute dezvoltarea medicamentelor pe bază de anticorpi pentru a le face mai disponibile, numindu-le „un remediu”. Președintele a promis că fiecare american va primi gratuit acest tratament cu anticorpi.

Secretarul de presă de la Casa Albă, Kayleigh McEnany, a scris pe Twitter că președintele Trump spune că „se simte grozav” și că medicii săi adaugă că „este fără febră de mai mult de 4 zile, și fără simptome de peste 24 de ore”, informează CBN si alfaomega.tv

Despre Info Crestin News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 5