Turneu Misiunea Speranta: Lucrarea Supranatura a Duhului Sfant Paseste – Traieste – Creste

Asculta informatia

Fiecare crestin doreste sa patrunda intr-o intimitate mai profunda cu Dumnezeu, sa primeasca instiintari, sa aiba calauzire, sa aiba discernamant, sa primeasca revelatie si sa fie de folos lucrarii. Dumnezeu da daruri bune copiilor Sai. Darurile Duhului Sfant sunt disponibile astazi celor ce cred in lucrarea Duhului Sfant si celor ce cauta sa slujeasca cu aceste daruri.

Daca doresti sa intelegi mai mult lucrarea supranaturala a Duhului Sfant si daca doresti sa fii folosit de Domnul cu tot ce are El pregatit pentru tine, atunci turneul aceasta este pentru tine. Fie ca esti slujitor, fie ca esti un simplu membru, aceste programe iti vor da un proaspat avant. Vino impreuna cu partenerul tau de viata pentru ca Domnul sa va poata vorbi si impreuna sa cresteti in tot ceea ce Domnul a pregatit pentru voi.

Turneul “Lucrarea Supranaturala a Duhului Sfant” va cuprinde localitatile: Timisoara, Hunedoara, Hateg, Cluj Napoca, Rebrisoara, Beclean si Baia Mare. Misiunea Speranta impreuna cu bisericile crestine penticostale implicate in organizarea acestui turneu te invita sa pasesti in supranaturalul minunat al Domnului, sa traiesti in acest taram spiritual si sa cresti pentru folosul trupului lui Hristos – biserica.

INVITATI SPECIALI:

  • Dr. John McElroy (pastor Biserica Churchlands din Perth, Australia (www.churchlands.org.au), director Asociatia Southern Cross (www.southerncrossnetwork.org.au), autorul cartii Predarea Stafetei)
  • Dr. Bob Chapman (profesor de ucenicie, pastor, scriitor, misionar si evanghelist, autorul cartilor: Vieti Extreme pentru Vremuri Extreme si Putere Extrema)
  • Ps. David Apelt (Departamentul Misiuni Externe, Southern Cross Association)
  • Ev. Etienne Blom (evanghelist si prooroc, Africa de Sud)
  • Ps. Natanael Costea (misionar, evanghelist – Misiunea Speranta Australia & Southern Cross Association)

Cluj Napoca | Biserica Penticostala Betania
Duminica, 29 aprilie, ora 18:00
– Dr.Bob Chapman & Ps. David Apelt

Cluj Napoca | Biserica Penticostala Betel
Duminica, 29 aprilie, ora 18:00
– Dr.John McElroy & Ev. Ettienne Blom & Ps. Natanael Costea

Joi, 3 mai, ora 18:00
– Dr.Bob Chapman & Ps. David Apelt & Ps. Natanael Costea

Despre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *