Quantcast
Twitter a redeschis contul Christian Post după 9 luni de suspendare – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Twitter a redeschis contul Christian Post după 9 luni de suspendare

Gigantul rețelelor de socializare a restabilit contul instituției de presă creștine americane Christian Post, fiind suspectat de „comportament plin de ură”, după o suspendare de 9 luni pe 31 decembrie.

Contul presei creștine americane, membră a Alianței Evanghelice Mondiale , fusese închis în urma unui articol publicat pe 15 martie 2022. Editorii de acolo au numit-o pe secretara pentru Sănătate și Servicii Umane, Rachel Levine transgender, drept bărbat.

 Aceasta afirmatie a fost publicată pe Twitter, dar aproape imediat a fost interpretată ca un „comportament plin de ură”.

„Contul nostru de Twitter tocmai a fost restabilit după o suspendare de nouă luni pentru că am numit-o în mod corect pe  Rachel Levine bărbat – și am refuzat să stergem acest adevăr”, au spus editorii Christian Post într-o serie de tweet-uri. 

„În calitate de jurnaliști suntem conștienți de obligația noastră etică de a oferi acuratețe mai degrabă decât narațiune și adevăr mai degrabă decât opinie. A numi o persoana de sex masculin barbat este un adevăr științific, nu o opinie”, adaugă ei.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply