Stiri externe

„Umaniștii” belgieni premiază un medic care a omorât persoane depresive

wim

Cu ocazia „Zilei internaționale a Umanismului”, 21 iunie, Asociația Liberal-Umanistă belgiană (HumanistischVrijzinnige Vereniging) a acordat premiul pentru „Umanism liberal” pe anul 2015 medicului Wim Distelmans, „un eminent umanist care a demonstrat în viața și munca sa un real și susținut angajament pentru valorile liberal umaniste.”

„Eminentul” Distelmans este cunoscut mai ales ca feroce activist pro-eutanasie.El și-a căptătat notorietatea prin omorârea unei femei perfect sănătoasă fizic, dar depresivă, Godelieva De Troyer, doar pentru că aceasta „voia” să moară și i-a cerut-o.

O altă victimă a „marelui umanist liberal” Distelmans a fost trans-sexualul Nathan Verhelst, care după o schimbare de sex nereușită a avut de asemenea un episod depresiv.

Cum anume uciderea celor în cauză a putut însemna un „bine” (conform primului principiu al bioeticii actul medical nu trebuie să dăuneze) și, mai ales, cum de a ajuns mâna care vindecă să fie mâna care ucide încă mai așteptăm să ne explice „umaniștii”.

www.culturavietii.ro

Citește și:  Parlamentul Portugaliei deschide calea pentru legalizarea eutanasiei
Tags

Informatii similare

un comentariu

  1. Vă “felicit” pe toţi cu ocazia că lumea noastră s-a transformat în Sodoma… au legalizat nu numai sodomia ci şi uciderea. degrabă e finalul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 − = 54

Close