„Umaniștii” belgieni premiază un medic care a omorât persoane depresive

Asculta informatia

wim

Cu ocazia „Zilei internaționale a Umanismului”, 21 iunie, Asociația Liberal-Umanistă belgiană (HumanistischVrijzinnige Vereniging) a acordat premiul pentru „Umanism liberal” pe anul 2015 medicului Wim Distelmans, „un eminent umanist care a demonstrat în viața și munca sa un real și susținut angajament pentru valorile liberal umaniste.”

„Eminentul” Distelmans este cunoscut mai ales ca feroce activist pro-eutanasie.El și-a căptătat notorietatea prin omorârea unei femei perfect sănătoasă fizic, dar depresivă, Godelieva De Troyer, doar pentru că aceasta „voia” să moară și i-a cerut-o.

O altă victimă a „marelui umanist liberal” Distelmans a fost trans-sexualul Nathan Verhelst, care după o schimbare de sex nereușită a avut de asemenea un episod depresiv.

Cum anume uciderea celor în cauză a putut însemna un „bine” (conform primului principiu al bioeticii actul medical nu trebuie să dăuneze) și, mai ales, cum de a ajuns mâna care vindecă să fie mâna care ucide încă mai așteptăm să ne explice „umaniștii”.

www.culturavietii.ro

Despre

Un comentariu

  1. life is pain

    Vă “felicit” pe toţi cu ocazia că lumea noastră s-a transformat în Sodoma… au legalizat nu numai sodomia ci şi uciderea. degrabă e finalul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *