Quantcast
Un băiat de 13 ani a mers 23 de kilometri pe jos pentru a cere ajutor după un atac care i-a ucis mama și fraţii – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Un băiat de 13 ani a mers 23 de kilometri pe jos pentru a cere ajutor după un atac care i-a ucis mama și fraţii

Opt copii au supravieţuit atacului petrecut luni în nordul Mexicului în care au fost ucise trei femei și șase copii. Cinci dintre copii suferă din cauza unor plăgi cu gloanţe, relatează presa americană.

Victimele sunt membri ai familiei LeBaron, parte a unei comunităţi mormone care s-a stabilit în Mexic în urmă cu zeci de ani.

Ministrul securităţii din Mexic a declarat că este posibil ca grupul să fi fost vizat accidental, fiindu-i confundată identitatea. Cu toate acestea, membrii familiei au spus despre comunitatea mormonă că era cunoscută luările de poziţie împotriva violenţei de cartel și că a primit ameninţări și în trecut.

Statul Sonora din nordul Mexicului este împărţit și disputat de două bande rivale, „La Línea”, care are legături cu cartelul Juárez, și „Los Chapos”, care face parte din cartelul Sinaloa.

Un grup de trei mame și cei 14 copii ai lor au pornit luni dimineaţă într-un convoi de trei mașini din Bavispe în statul Sonora și se îndreptau către statul vecin Chihuahua. Femeile călătoreau împreună „din motive de siguranţă”, așa cum declara o rudă pentru CNN.

Au fost atacaţi prin ambuscadă de mai mulţi bărbaţi înarmaţi. După ce mama sa și doi dintre fraţii lui au fost împușcaţi mortal, Devin Langford (13 ani) i-a ascuns pe ceilalţi șase fraţi în tufișuri și i-a acoperit cu crengi. A plecat apoi timp pe jos, spre baza comunităţii din La Mora, unde a ajuns peste 6 ore, după cum relata Kendra Lee Miller, o rudă a familiei, pe Facebook.

Citeste mai departe aici

Despre Info Crestin News

Leave a Reply