Quantcast
Un bărbat a întrerupt Sfânta Liturghie de la Catedrala Patriarhală. Cum au reacţionat preoţii – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Un bărbat a întrerupt Sfânta Liturghie de la Catedrala Patriarhală. Cum au reacţionat preoţii

 

Un incident nefericit a avut loc, chiar în timpul Sfintei Liturghii, la Catedrala Patriarhală din București!

La slujba oficiată de Preasfințitul Ieronim Sinaitul, episcop vicar patriarhal, un individ a pătruns în timpul slujbei în spațiul dedicat doar slujitorilor Sfântului Altar și a început să vorbească.

Episodul cu pricina a avut loc imediat după predica susținută de PS Ieronim, după citirea Sfintei Evanghelii. Individul, un bărbat cu părul lung și cu barbă, în vârstă de peste 30 de ani, a pătruns pe solee, în timp ce doi diaconi ziceau ectenia, și a început să vorbească.

Trinitas TV a „tăiat” transmisia Live

Transmisiunea de pe Trinitas TV a surprins doar momentul în care individul a început să zică ”Dragii mei”, iar regizorul transmisiunii a comutat cadrul și a întrerupt microfoanele.

Incidentul a avut loc imediat după predica susținută de PS Ieronim, după citirea Sfintei Evanghelii.

Omul n-ar fi la prima „ispravă” de acest gen

În cele din urmă, străinul recalcitrant a fost înlăturat în mod pașnic din Catedrală. Aceleași surse ne-au transmis că individul nu este la prima acțiune de acest fel, el manifestându-se similar în mai multe biserici din București.

Vă reamintim că Reședința Patriarhală, din care face parte și Catedrala Patriarhală, este păzită, în mod normal, de Jandarmeria Română.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply