Quantcast
Un bărbat a omorât două femei, în parcarea unei biserici din Iowa, apoi s-a sinucis – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Un bărbat a omorât două femei, în parcarea unei biserici din Iowa, apoi s-a sinucis

Un bărbat a împuşcat şi ucis, joi, două femei în parcarea unei biserici din statul Iowa şi apoi a îndreptat arma spre el însuşi, a anunţat Poliţia, adăugând încă trei morţi la bilanţul unei serii de împuşcături recente care au zguduit Statele Unite, transmite Reuters.

Împuşcăturile din Iowa au avut loc la scurt timp după ce preşedintele Joe Biden a ţinut un discurs important despre violenţa armată, în urma împuşcăturilor în masă din Buffalo, New York, Uvalde, Texas, şi Tulsa, Oklahoma, din ultimele săptămâni.

Împuşcăturile din Iowa au avut loc în faţa Cornerstone Church, o biserică creştină fundamentalistă situată la est de oraşul Ames, în timp ce în interior se desfăşura un program bisericesc, a declarat Nicholas Lennie, adjunctul şef al Biroului şerifului din Story County.

Când au ajuns la faţa locului, adjuncţii i-au găsit pe toţi trei morţi, a declarat Lennie, adăugând că nu a putut oferi identităţi şi nici nu a dezvăluit care ar fi putut fi relaţia dintre ei.

“Se pare că este vorba de un incident izolat, cu un singur foc de armă”, a spus Lennie.

Cu câteva momente înainte, Biden a îndemnat Congresul să interzică armele de asalt, să extindă verificările de cazier şi să implementeze alte măsuri de control al armelor pentru a răspunde la împuşcăturile în masă.

“Ajunge, ajunge!”, a spus preşedintele.

Statele Unite au fost zguduite în ultimele săptămâni de împuşcăturile în masă care au ucis 10 rezidenţi de culoare în nordul statului New York, 19 copii şi doi profesori în Texas, precum şi doi medici, o recepţioneră şi un pacient în Oklahoma.

În Racine, Wisconsin, joi, mai multe focuri de armă au fost trase în mulţimea de persoane care asistau la o înmormântare, rănind două persoane, a declarat reporterilor sergentul de poliţie din Racine Kristi Wilcox.

Una dintre victime a fost tratată la un spital local şi a fost externată, iar cealaltă a fost transportată cu avionul la un spital din Milwaukee, suferind, se pare, răni mai grave, a precizat Wilcox. Niciun suspect nu a fost reţinut.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply