Un bărbat înarmat cu un cuţit, ARESTAT lângă o şcoală evreiască din Marsilia – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri externe

Un bărbat înarmat cu un cuţit, ARESTAT lângă o şcoală evreiască din Marsilia

Asculta informatia

Un bărbat înarmat cu un cuţit a fost arestat vineri în apropierea unei şcoli evreieşti din oraşul Marsilia, relatează media locale, preluate de dpa, potrivit agerpres.

Elevii l-au observat pe bărbatul de 60 de ani în cursul dimineţii, a declarat prefectul poliţiei, Frederique Camilleri, pentru ziarul La Provence. Suspectul avea un cuţit asupra lui când a ieşit din maşină şi în cele din urmă a intrat într-un magazin cuşer din apropiere, a spus Camilleri.

Bărbatul a fost arestat şi nimeni nu a fost rănit.

Postul de radio Franceinfo, care citează surse din poliţie, a relatat că bărbatul avea probleme psihice. Parchetul nu a furnizat informaţii privind un posibil motiv al gestului bărbatului.

Potrivit altor relatări, bărbatul a fost mai întâi imobilizat de agenţii de pază ai şcolii. Elevii nu au avut voie să iasă din şcoală cât timp a durat operaţiunea.

Potrivit Franceinfo, prefectura de poliţie a ordonat întărirea imediată a securităţii în jurul siturilor comunităţii evreieşti.

Ambasada Israelului din Franţa a postat pe Twitter că, mulţumită vigilenţei agenţilor de pază ai şcolii evreieşti, a fost prevenit un incident.

Guvernul francez avertizează în permanenţă privind posibile atacuri în ţară, iar instituţiile evreieşti sunt considerate în mod special în pericol, notează dpa.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close