Stiri externe

Un cleric musulman a distrus o Biblie. Cum reacţionează creştinii?

Un videoclip filmat pe 11 septembrie, în care Abu Islam, un cleric musulman, rupe pagini din Biblie şi ameninţă că urmează să urineze pe cartea sfântă a creştinilor, face valuri pe internet. Însă aşteptările musulmanilor, de a primi o replică, se lasă aşteptate, relatează Christian Telegraph.

abu_islam_rupe_o_biblie (Foto: continentalnews.net)Videoclipul a fost filmat în timpul manifestaţiilor din faţa ambasadei americane din Cairo, unde mii de egipteni musulmani au protestat împotriva filmului în care Profetul Mahomed este prezentat ca un homosexual şi un violator.

Spre deosebire de virulenţa cu care musulmanii din mai mult ţări arabe au protestat împotriva filmului antiislam, cel puţin până acum creştinii nu au reacţionat faţă de gestul revoltător de rupere a paginilor Bibliei şi aruncarea lor pe jos, pentru a fi călcate în picioare de protestatarii musulmani.

Nici reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Copte din Egipt, nici alte autorităţi clericale creştine nu au reacţionat. Singura măsură luată până acum a fost o plângere pe care organizaţia egipteană Coaliţia Coptică a depus-o împotriva lui Abu Islam şi care a acuzat „actul barbar şi mizerabil”  potrivit revistei semneletimpului.ro

Citește și:  A apărut Biblia „adaptată” pentru gay
Tags

Informatii similare

un comentariu

  1. Una?! Păi în Israel, evreii au o plăcere demonică să ardă în piețe publice Cărți cu Noul Testament, de ordinul miilor! Și nimeni nu zice nimic de teama de a nu fi catalogat antisemiț! Ba, mai și batem temenele în fața lor, de parcă nu ei l-au răstignit pe Iisus Hristos! A distrus o carte!!!!!….. Știu un caz intr-un Liceu, în care un preot care preda ore de religie, a călcat în picioare cărți cu N.T., pe motiv că sunt de-ale „pocăiților”! Și nu era „cleric musulman”! Hai să fim serioși, avem cazuri demne de consemnat aici la noi! Încă ceva! Am citit undeva, că (!) Creștini au fost lăsați odată să țină slujbe într-o moscheie, din lipsă de spațiu, dar într-o sinagogă, niciodată!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 55 = 60

Close