Stiri externe

Un COȘMAR real: Statele ISLAMICE din tarile Europene

Islamizarea se extinde rapid de la periferii curprinzând marile orașe și regiuni tot mai întinse din țările Europei occidentale.

O analiză de Judith Bergman pentru Gatestone Institute:

 Un intelectual francez, Christian Moliner, sugera de curând că Franța ar trebui să întemeieze un stat-în-stat musulman, care să funcționeze conform legii sharia, în interiorul granițelor Franței, pentru a evita un război civil. Avertizând împotriva pericolului de a lua în serios problemele islamismului în Europa din cauza Corectitudinii Politice, el afirma:

„De teamă să nu pară islamofobi, pentru a mulțumi această minoritate marginală de musulmani, guvernele sunt dispuse să accepte răspândirea practicilor radicale în toată țara… Unele teritorii se află în afara controlului republicii. Poliția poate merge acolo doar folosind forța și pe o durată limitată… Nu îi vom putea niciodată converti pe cei 30% de musulmani care cer adoptarea legii sharia spre lauda democrației și a secularismului. În prezent permitem segregarea, fără a-i spune pe nume.”

Care este soluția lui Moliner?

„Stabilirea unui sistem dual în Franța… un teritoriu, un guvern, dar două popoare: francezii, cu legile lor obișnuite, și musulmanii, cu un statut Coranic (dar numai pentru cei care doresc)… Ultimii vor avea drept de vor, însă vor aplica sharia în viața de zi cu zi, pentru a reglementa legile matrimoniale (care vor legaliza poligamia) și moștenirea… Nu vor mai apela la judecătorii francezi pentru disputele dintre musulmani… conflictele dintre creștini și musulmani vor fi de competența instanțelor obișnuite…”

Citește și:  Mike Pompeo a ajuns în Israel. Ambasadorul SUA în Țara Sfântă încalcă normele diplomației!

Propunerea lui Moliner reprezintă o capitulare totală în fața Islamului politic și, evident, este scandaloasă, mai ales dacă ținem seama că musulmanii reprezintă doar puțin peste 5% din populația Franței.

Ceea ce sugerează el, totuși, formalizează în bună măsură statu quo-ul care deja există – și nu doar în Franța – chiar dacă propunerea îi abandonează pe musulmanii deschiși la minte și, până la urmă, pe ne-musulmanii care se află acolo, și demografia lor aflată în colaps.

În Franța, zonele interzise, cu islamizarea, cu sharia și mai ales cu înrobirea femeilor, s-au răspîndit deja de la suburbii (banlieues) la orașele propriu-zise.

Tot pentru Gatestone Institute, Yves Mamou relata în luna martie 2017:

„Zonele interzise nu mai sunt de acum rezervate doar suburbiilor, acolo unde imigranții și musulmanii s-au concentrat. Din cauza imigrației masive, zone interzise au apărut în inima Parisului și a altor mari orașe – Bordeaux, Toulouse, Marseille, Grenoble, Avignon, districte luate în stăpânire de un amestec de traficanți de droguri, salafiști și bande de tineri islamici. Victimele principale sunt femeile. Sunt hărțuite atât musulmanele cât și nemusulmanele; unele sunt agresate sexual.”

Anul trecut, telefiziunea franceză a transmis un documentar despre femei care dispar pur și simplu în anumite zone, acolo unde au fost întemeiate societăți islamice paralele. Reportajul s-a referit mai ales Sevran, din districtul Saint-Denis, o suburbie a Parisului descrisă de politologul Gilles Kepel drept „capitala Islamului francez”.

Citește și:  La Ierusalim s-a deschis oficial o filială a ambasadei Cehiei în Israel

Trăiesc 1,4 milioane de oameni în districtul Seine-Saint-Denis. Peste 600.000 dintre ei sunt musulmani. Poșta franceză a anunțat de curând că nu va mai oferi serviciile sale de curierat în Saint-Denis, din cauza pericolului prea mare pentru angajații săi. Anul trecut, 51 dintre factorii poștali au fost atacați în timpul serviciului.

În Franța, un sondaj realizat de Institutul Montaigne în vara aceasta arată că 29% dintre musulmanii francezi consideră că sharia este mai importantă pentru ei decât legile franceze.

evz.ro

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 9 =

Close