Quantcast
Un creștin fost înjunghiat în afara bisericii după slujba de Paște în Anglia – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Un creștin fost înjunghiat în afara bisericii după slujba de Paște în Anglia

În Anglia, în județul Nottinghamshire un creștin a fost înjunghiat în abdomen duminică în afara bisericii de cineva care a asistat la slujbă.

Pe pagina de Facebook a Bisericii Sfântul Ștefan se putea citi pe 9 aprilie: „Dragi Prieteni, după o minunată slujbă de Paște astăzi un membru al congregației noastre a fost atacat. În prezent se află în spital. Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către toți cei afectați de acest lucru teribil de dificil”.

The Telegraph explică că un suspect de 20 de ani a fost arestat de poliție. Fusese în acea comunitate de două sau trei ori. Victima este membru obișnuit.

Un purtător de cuvânt al Bisericii Angliei a declarat pentru siteul News Sky:   “A fost un șoc pentru comunitate. A fost înjunghiat în afara bisericii de cineva care a asistat la slujbă. Gândurile și rugăciunile noastre sunt la toți cei afectați de această tragedie teribilă”.

Mark Dickson, de la poliția din Nottinghamshire, vrea să liniștească comunitatea:

„De atunci a fost declanșată o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat și în ciuda prezenței puternice a poliției în zonă aș dori să reasigur publicul că nu există o amenințare mai mare la adresa comunității.”

 

Despre Info Crestin News

Leave a Reply