Quantcast
Un depozit de Biblii a fost incendiat de armata rusa – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Un depozit de Biblii a fost incendiat de armata rusa

Misiunea Eurasia, o organizație nonprofit care ajută refugiații ucraineni ce fug din calea războiului, raportează că unul dintre centrele sale de pregătire din Irpin a fost distrus de tancuri în timpul unei bătălii dintre forțele ruse și ucrainene. Chiar dacă în clădire se adăposteau oameni în timpul luptelor, nimeni nu a fost omorât sau rănit.

Președintele Misiunii Eurasia, Serghei Rakhuba, a declarat recent pentru The Christian Post că după ce clădirea a fost distrusă, iar cei din clădire au reușit să fugă, trupele ruse au incendiat toate stocurile rămase de Biblii și cărți creștine din depozitul organizației. Au fost aproape un milion de Biblii, Nou Testamente și altă literatură creștină, peste 20 de tone.

Liderul organizației a spus că „Au fost multe lacrimi vărsate după ce am primit vestea” despre distrugerea clădirii, dar că rămâne încrezător că „Dumnezeu va continua să furnizeze resursele necesare”.

Organizația Misunea Eurasia lucrează în 13 țări din fosta Uniune Sovietică cu scopul de a planta biserici, pentru instruire a liderilor, pentru conducere, evanghelizare internațională și suport umanitar.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply