Stiri externe

Un fost traficant de droguri devine pastor evanghelic

Pedro Martin Núñez, din Mexic, a stat în închisoare 21 de ani, închisoarea schimbându-i viața în rău prima dată, dar mai târziu în bine.  Acest timp include anii de când era copil pe care i-a petrecut în închisoare, deoarece mama lui a fost încarcerată pentru înjunghierea tatălui său.

El a trăit acolo până la vârsta de 11 ani și a învățat obiceiurile rele ale lumii interlope. Núñez a crescut într-o lume rea în care nu au existat principii sau valori. Alegerea pe care a considerat-o ca fiind cea mai bună a fost să se alăture unui grup și mai apoi să vândă droguri. Asta făcea după ce a ieșit din închisoare.

Acest tip de viata nu a durat mult, pentru că, la vârsta de 16 ani, s-a întors la închisoare, de data aceasta pentru condamnarea lui. În această închisoare, în care a fost încarcerat zece ani, a auzit de mântuirea care o dă Isus printr-un grup de evanghelici care au vizitat închisoarea. Acceptându-L pe Isus în inima sa, a început un nou drum.

Există doar două soluții: Biblia sau moartea” este filosofia omului care acum, la 35 ani după executarea pedepsei și eliberarea sa, a început să spună mărturia lui altor criminali și dependenți, și acordă posibilitatea de fi găsit, ceea ce reprezintă un mare risc, într-un oraș în care decesele cauzate de droguri depășesc 3.000 de oameni pe an.

Citește și:  Un PASTOR protestant scoate poliția afară din lăcașul de cult: Gestapo nu are ce căuta aici!

Viața lui Nunez este alta, nu mai atrage atenția poliției atunci când merge pe stradă, deși are multe tatuaje. El spune tuturor:  “Am pe Hristos în inima mea, și tu, de asemenea, ar trebui să-L cauți”. Nuñez nu a rămas doar la a predica din Biblie despre Isus. El, de asemenea, a fondat un refugiu al foștilor deținuți în centrul orașului și, în plus, el păstoreşte o biserică într-una din zonele cele mai periculoase din Ciudad Juarez.

Între timp, el a găsit o altă cale de ajutor: de a crea locuri de muncă pentru persoanele care ies din închisoare. A pus condiția ca aceștia să primească doar o jumătate din salariul și cealaltă jumătate este livrată soțiilor lor.
Mai multe imagini pe: Stiri Crestine.ro

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 4 =

Close