Quantcast
UN IMAM DECLARĂ CĂ MARIAJUL CU FETIȚE ESTE PERFECT – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

UN IMAM DECLARĂ CĂ MARIAJUL CU FETIȚE ESTE PERFECT

Un imam declară că mariajul cu fetițe este perfect pentru că „Profetul Mohamed a făcut la fel”.

Riyadh | Liderul spiritual al Arabiei Saudite, Marele Muftiu al Arabiei Saudite Abdul-Aziz ibn Abdullah Al ash-Sheikh, a declarat la televiziunea națională aseară (articol publicat în iunie 2016, dar nu cred să-și fi schimbat concepțiile) că el nu a condamnat casatoriile cu copii, deoarece „Profetul Mohamed a făcut la fel”, potrivit ediției Riyadh Times din această dimineață.

Marele Muftiu a descris căsătoria fetelor sub 15 ani ca „legală“, deoarece, conform Coranului Sfânt, Profetul Muhammad s-a căsătorit cu Aisha, cea mai tânară dintre cele treisprezece soții ale sale, când ea avea doar șase ani.
După aceea, un bărbat din mulțime l-a intrebat ce vârstă era potrivită pentru o fată să se căsătorească, iar Marele Muftiu a citat profetul ca exemplu.

„Profetul nostru Sfânt a fost inspirat divin de Allah, cel mai mare si cel mai milostiv, și în înțelepciunea sa, Mohamed a considerat că este potrivit să o ia de soție pe Aisha, când ea era un copil atunci. Fie ca Allah să binecuvanteze sufletul Aishei”, a spus el în fața unei mulțimi.

Întrebat despre vârsta potrivită pentru o fată ca să se căsătorească, liderul spiritual religios saudit a sugerat că, deoarece proorocul Mohamed s-a căsătorit cu o fetiță de 6 ani, aceasta înseamnă o opera caritabilă demnă de a fi imitată.

Căsătorie la vârsta de 6 ani

bbcdp-ns

Specialista din Orientul Mijlociu, Myriam Cerrah, recunoaște că Coranul este clar în legatură cu vârsta căsătoriei Aishei și a profetului în conformitate cu credința islamică.

„Este marcat în Coran negru pe alb, că profetul s-a căsătorit cu Aisha când ea avea doar 6 ani și că a consumat căsătoria (adică a violat-o) când avea 9 ani. El avea 54 de ani”, a explicat ea.

Potrivit Coranului, Mohamed a încercat să se căsătorească cu fetița după ce a visat-o de mai multe ori. „Mi te-ai arătăt de două ori (în visul meu) înainte de a mă căsători cu tine. Am văzut un înger care te purta într-o bucată de mătase și i-am spus lui: „Dezvăluie (Aisha)” și iată, aici este, tu ai fost. Eu îmi spun: „Dacă Allah vrea să se întample asta”, se poate citi în Coran.

Pedofilia este „inexistentă” în Islam

ob_6f5e26_samir-said

„Pedofilia este un „concept modern social al Occidentului”, spune savantul palestinian Sahid Zamir, „care s-a răspândit în cultura occidentală dar nu se aplică tuturor popoarelor lumii”.

„Cine poate spune la ce vârstă o fată are dreptul să se căsătorească? Organizația Națiunilor Unite, sau Coranul care este revelația lui Allah prin profetul nostru Mohamed pentru întreaga lume? Cred că alegerea este destul de evidentă”, a recunoscut el.

„Vârsta nu stabilește dacă fetele sunt sau nu apte pentru căsătorie. Este o chestiune de maturitate, și în ceea ce privește Aisha, soția lui Mohammed, este clar că era o fată precoce, motiv pentru care Allah i-a permis lui Mohamed să-și lege destinul sau cu al ei” a spus el.

În prezent nu există nicio lege în vigoare care să stabilească o vârstă minimă pentru căsătorie în Arabia Saudită, deși Ministerul Justiției a înaintat o propunere în 2011 pentru a limita vârsta femeilor tinere să se căsătorească la 15 ani. Dar propunerea a fost respinsă.

www.nouvelordremondial.cc

 

Despre Info Crestin News

Leave a Reply