Quantcast
Un model „evanghelic” criticat pentru apariția pe coperta Playboy – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Un model „evanghelic” criticat pentru apariția pe coperta Playboy

Reprezentanții ediției braziliene a revistei Playboy au anunțat recent că un model care se prezintă ca aparținând curentului creștin evanghelic va apărea pe coperta numărului său din septembrie. Vestea a stârnit rapid controverse, raportează Christian Post.

Foto: global.christianpost.comAline Franzoi, care aparține Bisericii Evanghelice National Mission, devenise deja o figură controversată, după ce a decis să intre în ring la Campionatul Final de Lupte (UFC), un concurs considerat de unii drept prea violent.

Franzoi a răspuns celor care au acuzat-o că nu și-ar reprezenta potrivit religia, spunând că „nu a dorit niciodată să își evidențieze religia la locul de muncă sau să creeze vreo legătură între religia ei și muncă, pentru că sunt două zone diferite”.

Cu toate acestea, un site de limbă spaniolă, Noticia Cristiana, a informat că Franzoi ar fi declarat revistei braziliene VIP că nu va poza nud pentru că este evanghelică. Iar cititorilor unei alte reviste braziliene, UOL, tânăra le-ar fi spus că își expune religia într-un mod curajos: „Sunt evanghelică și îmi folosesc pagina Facebook pentru a spune cât de mult înseamnă și cât de puternic este Dumnezeu în viața mea. Și, oricum, ce e greșit să practici la lupte? E o îndeletnicire bună aceea de a distinge binele și răul, dar în opinia mea, Dumnezeu se uită la inima și la intenția noastră.”

www.semneletimpului.ro

Despre

Leave a Reply