Quantcast
Un musulman s-a pocăit datorită unui forum pe Internet – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Un musulman s-a pocăit datorită unui forum pe Internet

Asculta informatia

Deși s-a născut într-o familie care împărtășea religia alevistă (ramură neortodoxă a Islamului, ai cărei adepți nu merg la moschee, nu se roagă de 5 ori pe zi și nu postesc de Ramadan), a venit vremea când Mehmet (nume modificat) a respins Islamul și a devenit ateu. De fapt, el se prezenta drept deist, care crede în existența lui Dumnezeu, dar neagă orice religie.

După ce a petrecut ceva timp în Londra, care i-a afectat negativ modul de viață prin deprinderea obiceiurilor rele, Mehmet  a plecat în Germania. Petrecând mult timp pe Internet în căutarea unui loc de muncă, acesta a dat de un forum cu următoarea denumire: ”New Testament Good News Turkish Christian” (Creștinii nou-testamentali ai Turciei).

Deși inițial Mehmet a intrat pe forum ca să mai râdă de creștini, a văzut cum, treptat, ceva se schimba în viața lui și Evanghelia care a auzit-o era adevărată și trebuia să facă parte din viața lui. După o săptămână de vizite pe Internet, Mehmet a crezut și a devenit creștin.

La 13 noiembrie Mehmet a primit botezul. Atunci a mărturisit cum a lucrat Dumnezeu în viața lui și decizia de a-L sluji. Așa și face. Pe forumul care l-a ajutat să-L cunoască pe Dumnezeu Mehmet spune acum Vestea Bună altor musulmani.

Cu referire la: Novosti Hristianskovo Mira noteaza moldovacrestina.net

Despre

Leave a Reply