Quantcast
UN NOU DOCUMENTAR EXPLOREAZĂ RĂDĂCINILE SATANISTE ALE MIȘCĂRII PRO-AVORT – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

UN NOU DOCUMENTAR EXPLOREAZĂ RĂDĂCINILE SATANISTE ALE MIȘCĂRII PRO-AVORT

Asculta informatia

„Atunci Menahem a bătut Tifsahul şi pe toţi cei ce erau în el, cu ţinutul lui dinspre Tirţa; l-a bătut pentru că nu-şi deschisese porţile. Şi a spintecat pîntecele tuturor femeilor însărcinate.” II Regi 15:16 (Biblia Israelului ™)

În urmă cu zece zile, un grup anti-avort a lansat un documentar de 22 de minute intitulat „Avortul: o doctrină a demonilor”. Filmul a venit ca urmare a experiențelor grupului în care activiștii lor au observat o legătură între eforturile pro-avort și proclamații de satanism.

„La început, ne-am întrebat dacă experiența noastră a fost unică sau dacă există o legătură legitimă între apărarea avortului și satanism”, a declarat fondatorul grupului, Mark Harrington, în cadrul emisiunii sale de radio. „Deci, am început să investigăm. Și ceea ce am găsit nu este deranjant. Echipa noastră a început să producă un film pentru a împărtăși rezultatele noastre.

” Filmul notează rădăcinile religioase ale mișcării anti-avort și apoi ilustrează baza „religioasă” corespunzătoare a mișcării pro-avort din satanism.

„Sataniștii și susținătorii avortului cred foarte mult în „ autonomie corporală”, a spus Harrington. „Pentru satanist, apărarea accesului la avort este o formă demnă de închinare, deoarece unul dintre principiile lor afirmă: „trupul cuiva este inviolabil, supus propriei voințe. ”Doctrina satanică a autonomiei absolute asupra propriului destin a devenit pro-avort proclamand lozinca „Corpul meu, alegerea mea”.

Acest principiu este explicit menționat pe site-ul Templului Satanic, care pledează și pentru „drepturile de reproducere religioase”. În mod ironic, Templul Satanic pledează și pentru „Proiectul de protectie a Copiilor”, care funcționează împotriva „pedepsei corporative în școli”.

In cadrul filmului a fost intervievat Zachary King care a început să practice magia la zece ani și s-a alăturat unui legământ satanic la 13 ani. Când a împlinit 15 ani, a asistat la primul său avort ritualic, unde obiectivul era să isi puna sânge pe mâini. La 21 de ani, a fost numit vrăjitor de înalt legământ. La momentul la care a părăsit satanismul, King asistase la realizarea a 146 de avorturi.

„Când faceți un avort, sângele este agentul obligatoriu în orice lucru satanic. În cele din urmă, se doreste sângele copilului. Pentru că acesta este un sacrificiu satanic”, a spus King în film. „Mulți oameni cred că diavolul este zeul lor.”

Documentarul compară avorturile cu sacrificarea copiilor care a fost practicata ca parte a idolatriei, un exemplu fiind zeul fenician Moloch. În plus, sacrificiul copiilor a fost folosit si de incașii sud-americani. Filmul observă că aceste practici erau incompatibile cu cultura iudeo-creștină. Trebuie menționat că YouTube a eliminat previzualizarea documentarului.

Iată-l pe Vimeo:

Sursa: https://www.breakingisraelnews.com/140107/new-documentary-explores-satanist-idolatrous-roots-pro-abortion-movement-watch/ Traducere: Saccsiv

Despre Info Crestin News

Leave a Reply