Quantcast
Un ofițer de poliție deschide focul într-o școală creștină din Pakistan: Doi elevi uciși, alți cinci răniți – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Un ofițer de poliție deschide focul într-o școală creștină din Pakistan: Doi elevi uciși, alți cinci răniți

Pe 16 mai a avut loc un atac la o școală misionară catolică din Pakistan. Un polițist a deschis focul asupra elevilor de la școala condusă de călugărițe din Sangota.  Două eleve crestine au fost ucise. Alți cinci au fost răniți.

Ofițerul de poliție Alam Khan a fost arestat. El fusese deja suspendat de două ori pentru comportament violent. “Este un criminal! Promit părinților că vom îndeplini cerințele justiției. Inimile noastre sunt triste”, a spus Shafiullah Gandapur, un ofițer de poliție din districtul Swat.

„Acest om era responsabil pentru siguranța copiilor, a personalului, a părinților, a tuturor. Pentru asta a fost plătit”, a declarat arhiepiscopul Sebastian Shaw din Lahore pentru organizația Aid „Church in Need”, „dar într-un moment de nebunie a făcut aceste crime pe motiv ca fetele nu au dreptul sa mearga la scoala.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply