Un pastor a confundat apa sfinţită cu benzina. O persoană a murit în urma exploziei

Asculta informatia

 

Un pastor a confundat benzina cu apa sfinţită în timpul unei slujbe de vindecare într-o biserică din Lagos, Nigeria, eveniment ce a condus la o explozie de proporţii în urma căreia o persoană şi-a pierdut viaţa, informează AFP.

”Pastorul a luat un recipient plin cu benzină crezând că acesta conţine apă”, a declarat Ibrahim Farinloye, purtător de cuvânt al Agenţiei Naţionale pentru Situaţii de Urgenţă (Nema). ”În timp ce golea conţinutul pe o persoană (venită să primească binecuvântare – n.a.), o lumânare aprinsă în apropiere a condus la izbucnirea unui incendiu care i-a cuprins pe amândoi”, a explicat Farinloye, citat de Agerpres.

Credinciosul a murit pe loc, cadavrul său fiind ”de nerecunoscut”, în timp ce pastorul a suferit ”arsuri grave”, a precizat purtătorul de cuvânt.

Incendiul, care a avut loc într-o biserică din cartierul Baruwa din capitala economică nigeriană, s-a extins apoi către o conductă de gaze din apropiere, care a explodat, creând un nor imens de fum gri, conform responsabilului agenţiei pentru intervenţii de urgenţă şi media locale.

”Un singur corp a fost găsit, iar cealaltă persoană vătămată (pastorul – n.a.) primeşte îngrijiri medicale”, a declarat Femi Oke-Osanyintolu, şeful serviciilor de urgenţă din Lagos (Lasema). ”Am intervenit rapid pentru stingerea incendiului”, a adăugat acesta.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply