Un pastor a fost avertizat de poliție să nu jignească persoanele LGBT

Asculta informatia

Un pastor din Cornwall a fost avertizat de poliție să nu jignească persoanele LGBT, după ce a salutat anularea unui marș pentru drepturile homosexualilor, transmite alfaomega.tv

Când Cornwall Pride a anunțat că evenimentul său anual nu va continua, pastorul Josh Williamson a postat pe Facebook că acesta este o veste minunată.

Citeste si: Michelle Obama, complice la filmul de pornografie cu copii `Cuties` de pe Netflix

Comentariul făcut, împreună cu alte argumente împotriva includerii LGBT în biserici i-a enervat pe unii activiști. Pastorul și soția sa au fost amenințați online, iar unele persoane au cerut chiar arderea bisericii.

El a informat poliția, dar i s-a spus că amenințările probabil nu sunt serioase, și că ar trebui să se asigure că nu a încălcat legea prin ofensarea persoanelor LGBT.

Williamson a spus: „Ar fi lipsit de iubire să rămânem tăcuți în legătură cu ceea ce spune Cuvântul lui Dumnezeu despre păcatul uman, inclusiv cu toate formele de păcat sexual. Prin urmare, trebuie să proclamăm adevărul că homosexualitatea este un păcat, dar că Dumnezeu iubește pe păcătoși și Isus ne poate ierta toate păcatele ”.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =