Diverse

Un pastor afirmă că falsele convertiri sunt un pericol pentru biserică

Pericolul semnalat de pastorul baptist Mark Dever nu este doar ceea ce numeşte el, o „sinucidere a bisericii”, ci o defăimare a numelui lui Dumnezeu.

pastorul_mark_dever_afirma_ca_falsele_convertiri_sunt_o_sinucidere_pentru_biserica (Foto: tenminuteswith.blogspot.com)Discursul pastorului a fost ascultat de peste 8.000 de preoţi şi pastori marţi, la Washington DC, în cadrul unei conferinţe intitulate „Împreună pentru Evanghelie”. El a mai afirmat că se teme că există mii dacă nu milioane de persoane în biserică, dar care nu au fost cu adevărat convertite, informează Christian Post.

Esenţa problemei, după spusele pastorului, stă în existenţa „unui sistem teologic care pare să producă falşi convertiţi”. Mai mult decât o imagine proastă despre biserică, acest sistem nu poate să beneficieze pe deplin de planul pe care-L are Dumnezeu, plan care este descris ca realizarea tuturor lucrurilor spre slava numelui Său.

Pastorul a mai avertizat că o predicare fără prezentarea lui Iisus Christos ca singura cale spre mântuire poate conduce la convertiri fataliste sau etice, caracteristici ale tot mai multor biserici protestante. Din păcate, spune Dever, acestea sunt tot mai puţin asemănătoare cu o biserică creştină autentică.

semneletimpului.ro

Citește și:  Generația smartphone crescută cu PORNOGRAFIE HARDCORE – Biserica trebuie să abordeze tsunamiul care vine
Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 2 = 11

Close