Quantcast
Un pastor ce spunea că poate vindeca persoanele de coronavirus a murit chiar el de COVID-19 – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Un pastor ce spunea că poate vindeca persoanele de coronavirus a murit chiar el de COVID-19

Frankline Ndifor, 39 de ani, a murit după o săptămână de luptă cu noul coronavirus potrivit, mediafax.ro

Candidat la preşedenţia din Camerun în 2018, el era pastor.

Citeste si:COVID-19: Cum a fost aruncată Omenirea peste noapte în cea mai cruntă Dictatură

Persoanele diagnosticate cu coronavirus mergeau la el pentru a fi vindecate.

Pastorul pretindea că poate vindeca boala, relatează Daily Mail.

Frankline Ndifor un fost candidat la alegerile prezidenţiale din Camerun spune că poate vindeca persoanele de COVID-19.  În ultimele săptămâni multe persoane infectate s-au dus la biserica condusă de pastor unde acesta “punea mâna sa pe ei şi se ruga”.

Pastorul s-a îmbolnăvit însă la scurt timp şi a dezvoltat o formă severă care a dus la decesul său. Trupul său a fost greu de recuperat şi a necesitat intervenţia poliţiei după ce mai mulţi adepţi ai pastorului au blocat intrarea în casă spunând că acesta este un “profet”.

Citeste si: HALUCINANT: ONU îndeamnă oamenii pe Twitter să nu mai folosească termeni precum IUBIT, IUBITĂ, SOȚ sau SOȚIE.

În ţara africană sunt peste 3500 de cazuri şi peste 140 de decese. Autorităţile din Sănătate atrag atenţia cetăţenilor să evite “leacuri minune” şi să se adreseze autorităţilor.Despre Info Crestin News

Leave a Reply