Quantcast
Un pastor de 98 de ani sare cu parașuta pentru a aduce slavă lui Dumnezeu – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Un pastor de 98 de ani sare cu parașuta pentru a aduce slavă lui Dumnezeu

„Frica este o lipsă de credință, așa cum spune Biblia, dacă ți-e frică, nu ai credință.”

Roy Jernigan este un pastor american în vârstă de 98 de ani. Dupa ce s-a retras fizic din biserici unde slujea ca pastor în Texas anul trecut, el continuă să predice Evanghelia pe rețelele de socializare. La doi ani distanță de centenar el a decis să se arunce cu parașuta pentru a-L glorifica pe Dumnezeu.

„Frica este o lipsă de credință, așa spune Biblia”, i-a spus el unui prieten, „dacă ți-e frică, nu ai credință”.

De ziua lui a dorit să facă un lucru uimitor pentru a-L glorifica pe Dumnezeu,sa sara cu  parașuta.

„În jurul lunii septembrie, octombrie (2022), am început să mă rog pentru acest lucru. Și i-am spus: „Doamne, dacă poți obține gloria din asta, o voi face. Dar nu este pentru mine. Nu sunt un căutător de senzații tari. nu am nimic de dovedit că am fost în sus, în jos pe munte, prin văi Nu încerc să dovedesc nimic Dar dacă pot să-ți dau gloria și Tu îmi dai timpul de care am nevoie, voi sări dacă nu spune-mi că nu.  Și așa  m-am rugat continuu în fiecare zi.”

Roy Jernigan a avut o boală a ochilor degenerescenta maculară legată de vârstă,

„În păstorirea din Texas, nu mai puteam vedea oameni. Îi puteam vedea, dar nu îi puteam identifica. Am avut înmormântări și nu am putut citi Biblia. Trebuia să citez scripturile pe care le-am memorasem de-a lungul anilor”. a transmis pastorul.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply