Quantcast
Un pastor din California lansează desene animate pentru a evangheliza copiii – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Un pastor din California lansează desene animate pentru a evangheliza copiii

În urma celorlalte producții ale Trilogy Animation, un desen animat educațional creștin va fi lansat în curând pe Harvest+. Un mod distractiv de a aduce Evanghelia copiilor, potrivit autorului său american.

În curând : „Aventurile lui Ben Born Again și Yellow Dog”! Un desen animat pentru tineret în care autorul, pastorul american Greg Laurie, vrea să amestece umorul și învățăturile biblice. 

Inspirat de pliantele evanghelistice distribuite de mega-biserică Harvest din California, desenul animat va fi lansat „foarte curând”. Cu aceste povești, evanghelistul speră să „aducă Evanghelia copiilor, dar și altor categorii de vârstă”, scrie el pe site-ul Bisericii sale. În 2023, a primit Premiul Pillar pentru angajamentul său față de evanghelizare folosind mediile culturale.

Aceste desene animate fac parte dintr-o întreagă cultură creștină nord-americană. Într-adevăr, în Statele Unite, programele de evanghelizare sau de edificare sunt nenumărate. Cu câteva decenii în urmă, marile companii de producție încă mai finanțau proiecte precum „Prințul Egiptului” (Walt Disney) sau „Cele  Zece Porunci” (Paramount). De la seria pentru copii „Veggie Tales  foarte populară peste Atlantic la „The Chosen”, a șaptea artă creștină americană are încă un viitor strălucit în față.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply