Quantcast
Un pastor din Nepal a fost condamnat la închisoare pentru prozelitism – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Un pastor din Nepal a fost condamnat la închisoare pentru prozelitism

Tribunalul districtual Dolpa l-a condamnat pe pastorul Keshab Raj Acharya, în vârstă de 33 de ani, de la Abundant Harvest Church, Pokhara, la doi ani de închisoare și o amendă de 167 de dolari, conform legii privind prozelitismul din țară. A fost prima condamnare a țării pentru prozelitism conform codului penal care a intrat în vigoare în Nepal în august 2018.

Soția pastorului Acharya a spus că a fost șocată că arestarea soțului ei s-a petrecut chiar de sărbătorile creștine, aceasta fiind o tactică guvernamentală pentru a da un exemplu prin el, ca un semn pentru creștinii din Nepal asupra consecințelor răspândirii Evangheliei. Ea a spus că extremiștii hinduși sunt intimidați de răspândirea creștinismului în Nepal.

Pe lângă „ultraj împotriva sentimentelor religioase” și „prozelitism”, pastorul Keshab Acharya a mai fost condamnat pentru răspândire de informații false, susținând că rugăciunile pot vindeca noul coronavirus, fără să ofere probe pentru această acuzație, susține Morning Star News.

SURSA

Despre Info Crestin News

Leave a Reply