Un post TV a refuzat să o invite pe Paula Seling în platou. „E prea credincioasa,prea de BISERICA”

Asculta informatia

Interpreta Paula Seling este cunoscută drept o artistă credincioasă. Recent, potrivit afirmațiilor interpretei, o televiziune a refuzat să o invite în platou pentru că a apucat-o pe drumul credinței. Paula Seling subliniază însă, că dintotdeauna “a fost cu Biserica”.

Artista Paula Seling este cunoscută de publicul larg ca fiind o interpretă credincioasă. Ea declară că dintotdeauna a fost „cu Biserica„, însă a aflat recent de la un prieten că un post TV a refuzat să o invite în platou invocând că artista ar fi luat-o „pe ulei”.

Pe realizatorii emisiunii din cadrul televiziunii i-ar fi deranjat importanța pe care Paula Seling o oferă Bisericii.

Un post TV s-a arătat deranjat de importanța Bisericii în viața artistei

Preotul Vasile Ioana a discutat cu interpreta Paula Seling, în cadrul unui interviu, pe tema credinței și a femeii creștine, în societatea de astăzi. Părintele a întrebat-o pe interpretă dacă Biserica nu i-a afectat cariera, într-o anumită măsură.

”Asta e! Nu avem ce să facem. Fiecare își învață lecțiile în timp”, a spus Paula Seling.

Paula Seling a zis Referitor la felul în care mass-media se raportează la artistă, în contextul de față, Paula Seling a dezvăluit că o televiziune a refuzat să o invite în platou din cauza relațiilor sale cu Biserica.

„Un prieten, care s-a dus la o emisiune, la un anumit post, mi-a șoptit că i-au zis de acolo: Aaaa… nu, nu o chemăm pe Paula că a luat-o cu alea… (n.r.- cu Biserica). Eu mereu am fost cu Biserica”, a spus interpreta. Ea nu a făcut public numele televiziunii.

Reamintim că Paula Seling a câștigat premiul pentru cea mai bună voce feminină la Premiile Industriei Muzicale Româneşti 2001. „În anul acela am avut ocazia să colaborez cu una dintre cele mai bune regizoare din România – Andreea Păduraru, la videoclipul piesei “Serile verii” ( de pe albumul “Ştii ce înseamnă” ). Poate că vă mai amintiţi, era un clip filmat în totalitate sub apă.

Ei bine, acest clip mi-a adus premiul pentru cel mai bun artist într-un videoclip, iar Andreei premiul pentru cel mai bun videoclip la MTV Music Awards România 2002”, a spus Paula Seling, potrivit dcnews.ro.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − = 13