Quantcast
Un predicator a murit în timpul unei slujbe – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Un predicator a murit în timpul unei slujbe

Asculta informatia

Au fost scene de groaza in aceasta dimineata (n.r. ieri) la Biserica Baptista din Catcau. In timpul slujbei, predicatorului i s-a facut rau si a cazut la podea inconstient. Oamenii din biserica au sunat la 112, iar la fata locului s-a deplasat o ambulanta de la Dej. In ciuda eforturilor medicilor de pe ambulanta, barbatul nu a mai putut fi salvat.

Dionisie Falcusan avea aproape 80 de ani si era membru al Bisericii Baptiste “Emanuel” din Dej. In fiecare duminica, cineva de la biserica din Dej se deplasa la Catcau pentru a tine predica si pentru cei de acolo.  Majoritatea dejenilor  il cunosc pe “domnul Falcusan” din Piata Bobalna, unde avea deschisa langa Muzeul de Istorie o mica afacere, mai exact, multiplica chei.

Sursa: dejeanul.ro via pasi.ro

Surse din biserică spun că predicatorul era pentru prima dată când citea textul pentru frângerea pâinii. Biserica e formată din majoritatea persoanelor în vârstă, care nu aveau telefon mobil. Singurul care avea telefon era predicatorul, dar din păcate cei din biserică nu au reușit să îl deblocheze. Ambulanța a venit abia într-o jumătate de oră.
Sursa: Stiri Crestine.ro

Despre

Leave a Reply