Un preot MUSULMAN cheamă la exterminarea evreilor – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri externe

Un preot MUSULMAN cheamă la exterminarea evreilor

Asculta informatia

Un imam din Autoritatea Palestiniană a condus o rugăciune în Moscheea Al-Ain din El-Bireh, lângă Ramallah, care a fost difuzată la televiziunea națională palestiniană în onoarea lunii musulmane Ramadan, în timpul căreia a cerut exterminarea evreilor.

„Allah, încântă-ne cu exterminarea evreilor răi”, s-a rugat el, iar apoi a cerut exterminarea celor pe care i-a numit „susținătorii lor ipocriți, care au răul în inimile lor”.

Organizația de monitorizare Palestinian Media Watch, care a raportat incidentul, a sesizat poliția israeliană și „speră că va acționa împotriva acestei instigări explicite la crimă”.

Organismul de supraveghere a presei a raportat numeroase incidente în care clericii palestinieni au prezentat uciderea evreilor și israelienilor ca fiind o împlinire a legii islamului. „Populația musulmană palestiniană este foarte religioasă și prezentarea uciderii evreilor ca pe ceva ce Allah susține ridică uciderea israelienilor de către palestinieni de la un act naționalist la un act islamic de închinare. A cere acest lucru în timpul lunii Ramadan este literalmente o invitație la crimă”, a avertizat organismul de supraveghere.

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close