Un preot produce ciocolată cu cannabis. „Dark Amin!” este numele unui sortiment – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Stiri interne

Un preot produce ciocolată cu cannabis. „Dark Amin!” este numele unui sortiment

Asculta informatia

Un preot misionar din satul Sâncraiu, județul Cluj, și-a deschis un atelier de producție de ciocolată cu ingredinte exclusiviste, printre care și cannabis.

Dinu Criste s-a înscris la Imperiul Leilor pentru a solicita antreprenorilor sprijiin financiar cu care să își dezvolte afacerea.

Preotul ciocolatier a mizat pe 100.000 de euro, bani pe care voia de multă vreme să-i atragă pentru creșterea notoriertății produsului său și pentru creșterea capacității de producție.

„Estimăm, odată cu creșterea notorietății, și creșterea volumelor de vânzare”, a spus preotul Dinu Criste în fața celor 5 antreprenori de la Imperiul Leilor.

Pe lângă întrebările legate de cum vede el dezvoltarea afacerii sale și perioada de amortizare a investițiilor, părintele a fost provocat să dezvăluie cum va putea împăca cele două joburi ale sale, slujirea lui Dumnezeu și dezvoltarea afacerii sale.

Mai multe despre cum și-a dezvoltat Dinu Criste afacerea sunt disponibile AICI.

Sursa: Pro TV

Tags

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close