Quantcast
Un SATANIST a incercat sa incendieze o biserica si a profanat o sinagoga – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Un SATANIST a incercat sa incendieze o biserica si a profanat o sinagoga

Andrew Costas i-a spus prietenei sale că el este Anticristul și că intenționează să atace 13 lăcașuri de cult relateaza, timesofisrael.com

În statul Maryland, un bărbat este acuzat că a marcat o svastică pe o sinagogă locală si ca a aruncat o bombă incendiară într-o  biserica din apropiere. El a dorit să efectueze numeroase atacuri asupra lăcașelor de cult, în semn de reverență pentru Satan, a precizat poliția locala.

Citeste si: VIDEO: Un bărbat spune că Dumnezeu l-a vindecat de Covid-19

Andrew Costas, 28 de ani, din Rockville, a fost arestat săptămâna aceasta în legătură cu un act de vandalism antisemit, comis în 28 martie împotriva Congregației Tikvat Israel din orașul sau natal.

El este de asemenea acuzat de crime rasiste si urmărit penal pentru lansarea de bombe incendiare in data de  8 aprilie la Biserica Catolică „Sfânta Ecaterina Laboure” din Wheaton.

Andrew Costa i-a spus iubitei sale ca el este Antihristul si ca doreste sa distruga 10 biserici si 3 sinagogi. Numărul total de 13 a fost ales deoarece are o semnificație diabolica  în literaturile și cercurile  sataniste.

Citeste si: COVID-19: SUA investighează posibilitatea ca acesta să fi plecat dintr-un laborator chinez

Costas și iubita sa, Rebecca Matathias, sunt acuzati de incendiere de gradul doi si profanare lacasurilor de cult,drept urmare vor ramane in inchisoare pana la  pronuntarea  sentintei judecatoresti.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply