Un senator de Timis a incercat sa-l pocaiasca pe Gigi Becali in puscarie. – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online
Diverse

Un senator de Timis a incercat sa-l pocaiasca pe Gigi Becali in puscarie.

Asculta informatia

Întâlnire de gradul III între Gigi Becali şi senatorul PP-DD de Timiş, Ioan Iovescu, la Penitenciarul Jilava. Trecut de puțin timp la credința baptistă, Iovescu l-a vizitat în închisoare pe Becali. încercând să-l aducă pe “calea cea dreaptă”, respective să-l convertească la religia sa. A dus cu el mai multe cărţi neoprotestante şi i-a vorbit latifundiarului din Pipera despre pocăinţă. Becali a ripostat dur şi a aruncat cărţile primite. Cartea prin care Iovescu spera să-l aducă la cele drepte pe Becali era un nou testament adaptat pentru sportivi, în stil neoprotestant.

În luna august, doi pastori neoprotestanţi, alături de senatorul Iovescu, au mers la Jilava pentru o întâlnire cu deţinuţii. Gigi Becali a refuzat să vină la întâlnire. A motivat simplu că nu vrea să vină să-şi consume din timpul de vizită. Iovescu a obţinut ulterior un aviz de la Senat pentru a se întâlni separat cu Becali, urmând ca ciobanului din Pipera să nu-i fie diminuat timpul de vizite.  “A acceptat întâlnirea cu mine, dar lucrurile nu au decurs tocmai bine. Când a auzit că m-am pocăit mi-a spus. «Vai de tine, ce ai făcut? Eşti un satanist, o să arzi în Iad». I-am explicat că scrie în Biblie că cine crede, să se boteze. Nu voia să discute nimic despre Dumnezeu. L-am luat pe partea politică, dar nu îl mai interesa nici politica. L-am întrebat dacă tot are o viziune şi vrea să ajute poporul, de ce nu a venit la noi la Partidul Poporului. S-a enervat, chiar nu îi mai ardea de nicio politică. I-am spus să ia Biblia să citească şi să decidă singur ce cale trebuie să aleagă. Nici nu a vrut să audă”, ne-a spus Iovescu.

Senatorul PP-DD a încercat să-i lase trei cărţi lui Gigi Becali. Cea mai important era un nou testament pentru sportivi. “Era vorba despre un nou testament foarte fain cu personalităţi din lumea sportului. Mărturii ale unor personalități lor din lumea sportului ce au făcut pasul spre un nou botez. Nu a vrut să primească cărţile. Mi-a spus că dacă nu are ştampila ortodoxiei sunt cărţi sataniste. Nu a mai vrut să stea de vorbă deloc. Eu nu m-am supărat pe el şi chiar îl apreciez pentru gesturile făcute”. Unor preteni cărora s-a destăinuit, Iovescu le-a spus spus că a fost înjurta grosolna de Becali.

www.debanat.ro

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close