Quantcast
Un senator din Timiş îşi transformă casa părintească în biserică baptistă – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Un senator din Timiş îşi transformă casa părintească în biserică baptistă

iovescu

Fostul instructor auto, actualul senator Ioan Iovescu (PP-DD) va sărbători vacanţa parlamentară prin muncă. Singurul parlamentar PP-DD de Timiş îşi va repara casa părintească din temelii în această vară.

Este vorba despre o locuinţă în satul Cutina, comuna timişeană Bethausen. Două camere ale casei renovate vor primi o întrebuinţare specială – vor fi transformate în biserică baptistă.

„Nu voi pleca niciunde în concediu, pentru că am de terminat renovările la casa părintească de la Cutina. Voi lucra de unul singur, mie nu îmi place să aduc meşteri. Voi pune gresie şi voi face toate reabilitările necesare cu mâinile mele. Vreau să deschid şi o biserică aici. Acest plan este de mult, de când nu eram încă botezat. Două camere din casă vreau să le dau pentru treaba asta”, ne-a declarat singurul parlamentar PP-DD de Timiş, Ioan Iovescu.

La scurt timp după ce a ajuns senator, Ioan Iovescu s-a botezat la baptişti. A fost un gest de mulţumire pe care fostul instructor şi mecanic auto l-a adus divinităţii. Asta după ce, printr-o adevărată minune, a intrat în Parlament deşi a pierdut clar colegiul de Senat în faţa lui Ilie Sârbu (PSD).

www.ziuadevest.ro

Despre

Leave a Reply