Un tată canadian a fost închis după ce s-a opus public ca fiica sa minoră să ia un tratament cu testosteron

Asculta informatia

Un tată care s-a opus mult timp ca fiica lui să ia testosteron în urma unei tranziții experimentale de gen a fost închis în British Columbia pentru sfidarea curții.

Robert Hoogland a fost arestat marți după ce, la începutul acestei luni, un judecător a emis un mandat, pentru că și-a făcut numele public și și-a arătat fața, potrivit unor surse apropiate. Potrivit surselor, el va rămâne în custodia poliției până la decizia de eliberare a acestuia la ora 9:30 a.m., vineri, la Curtea Supremă din Vancouver.

Sursele au declarat săptămâna aceasta pentru The Christian Post că, la audierea de vineri, avocatul lui Hoogland va cere anularea mandatului de arestare și eliberarea sa pe motiv că reținerea este ilegală.

Hoogland a fost sincer în opoziția sa față de ceea ce este acum cunoscut drept îngrijire medicală pentru „schimbarea genului”, în speranța de a-și proteja fiica de la a suferi daune ireversibile. Fosta soție a lui Hoogland, care este susținută de sistemul medical și juridic canadian, continuă procesul de tranziție al copilului lor împotriva voii sale.

Tatăl a descoperit că școala fiicei sale promova materiale educaționale privind identitatea de gen, numite SOGI 123, a relatat marți The Post Millennial.

Fiica lui a avut mai multe probleme complicate, dar toate au fost atribuite disforiei de gen. Când fiica sa era în clasa a VII-a, catalogul arăta că ea avea alt nume, consilierul școlar schimbându-i numele fără să-i informeze pe părinți.

Școala a decis să facă acest lucru pe cont propriu, după ce a primit cale liberă de la psihologul Wallace Wong, un cunoscut ideolog de gen, potrivit The Post Millenial.

Wong a sfătuit-o pe fiica lui Hoogland să ia testosteron și a trimis-o la o unitate de endocrinologie a unui spital din apropiere. Când Hoogland a contestat problema în instanță, judecătorul de la acea vreme a considerat că consimțământul său nu era relevant, iar dacă nu o recunoștea ca bărbat, va fi acuzat de infracțiunea de „violență în familie”.

„Am avut un copil perfect sănătos în urmă cu un an, iar acel copil perfect sănătos a fost modificat și distrus pentru absolut niciun motiv”, a declarat Hoogland pentru The Federalist, într-un interviu din februarie 2020, în contexul în care nu avea voie să comenteze public, descriind situația ca „abuz sponsorizat de stat asupra copiilor”.

„Ea nu se va mai putea întoarce niciodată la corpul ei sănătos pe care ar fi trebuit să-l aibă. Va avea întotdeauna o voce mai groasă. Va trebui să se bărbierească din cauza părului de pe față. Nu va putea avea copii…”
Hoogland a declarat că, uneori ar vrea să „țipe ca alți părinți și oameni din jur… să intervină, să înțeleagă ce se întâmplă”.

„E un copil – și nu numai fiica mea – dar în cazul meu, copilul meu are viața ruinată”, a spus el.
Avocatul lui Hoogland înaintează acum petiția în instanță în vederea suspendării acuzației cu privire la sfidarea Curții până când nu va fi dat verdictul unui alt caz similar, programat pe 12 aprilie.
Avocatul care lucrează în numele procurorului general pentru British Columbia a răspuns, atât în ședință publică, cât și în dosar, anunțându-l pe avocatul lui Hoogland cu aproximativ 10 zile mai devreme că nu a existat niciodată intenția de a continua un proces în ceea ce privește arestarea și acuzațiile de sfidare penală împotriva lui Hoogland.

Hoogland este menționat ca „CD” în documentele instanței și se argumentează că decizia guvernului provincial de a-l aresta și a-l ține în custodie, știind că procesul nu va avea loc este un abuz al libertăților sale, în conformitate cu Canadian Charter of Rights and Freedoms, în special cu drepturile legale enumerate în Actul Constituției din 1982.

Legea prevede că, atunci când o persoană este arestată sau reținută de poliție, ei au dreptul de a fi „informați imediat de motivul pentru care sunt acolo” și „pot cere fără întârziere să fie instruiți de un avocat”. Ei au, de asemenea, dreptul de a „ști validitatea detenției determinată prin habeas corpus și de a fi eliberați în cazul în care detenția nu este legală”.

În ceea ce privește procedurile penale, legea prevede, de asemenea, că orice persoană acuzată de o infracțiune penală are dreptul de a fi informată „fără întârziere nejustificată de infracțiunea săvârșită” și „să fie judecat într-un termen rezonabil”.

Sursele au declarat pentru CP că avocatul lui Hoogland susține că decizia conștientă de a încălca libertățile „este o faptă arbitrară” și pentru cei care aplică legea „să obțină un mandat de la Curtea Supremă fără să menționeze că nu va avea loc un proces, înseamnă a duce în eroare Curtea”.

Astfel, „în acest caz mandatul emis astfel este, prin urmare, o nulitate, iar arestarea în urma unui mandat nul, este o arestare falsă”, a declarat o sursă.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply