Quantcast
Unde s-a ajuns! O directoare de școală, proprietara unui SEX SHOP, le vorbește despre plăcere și autosatisfacere unor copii de 9 ani! – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Unde s-a ajuns! O directoare de școală, proprietara unui SEX SHOP, le vorbește despre plăcere și autosatisfacere unor copii de 9 ani!

Asculta informatia

Într-o lume în care accesul la informații, grație Internetului, e mai liber ca oricând, inclusiv pentru copii, și în contextul în care nu sunt puțini părinții care se întreabă la ce vârstă ar fi potrivit să le ajungă la urechile copiilor lor primele detalii ce țin de capitolul educație sexuală, s-a aflat asta!

Și anume planul unei directoare de consiliu școlar care, pe lângă funcția pe care o ocupă în cadrul unei unități de învățământ din Statele Unite, este și proprietara unui sex shop.

Femeia – director al consiliului școlar din statul Washington și proprietara unui sex shop – a anunțat că va preda cursuri de educație sexuală pentru copii cu vârste începând de la 9 ani, potrivit nypost.com. Pe teme precum „anatomia sexuală pentru plăcere” și „practici sexuale mai sigure pentru tot felul de activități sexuale”.

Cursuri pe grupe de vârstă, la sex shop
Jenn Mason – care deține sex shop-ul WinkWink, în Bellingham, oraș din nord-vestul Statelor Unite, statul Washington – a dat și detalii despre cursurile de educație sexuală – patru la număr – ce ar urma să se desfășoare luna viitoare, pe durata a trei ore. Nu oriunde, ci chiar la sex shop-ul deținut de Mason, care le va și preda. Pe grupe de vârstă – 9-12 ani, respectiv 13-17 ani.

„CLASA PENTRU COPII CU VÂRSTE ÎNTRE 9 ȘI 12 ANI ESTE O INTRODUCERE ÎN SUBIECTE LEGATE DE RELAȚII, PUBERTATE, CORPURI ȘI SEXUALITATE. NE CONCENTRĂM PE CEEA CE FACE PRIETENIILE ȘI RELAȚIILE ROMANTICE SĂNĂTOASE VS. NESĂNĂTOASE, ȘTIINȚA CUM FUNCȚIONEAZĂ PUBERTATEA, CONSIMȚĂMÂNTUL ȘI LIMITELE PERSONALE, DEFINIREA „SEXULUI” (…)”, A DECLARAT FEMEIA ÎNTR-UN INTERVIU ACORDAT LUI JASON RANTZ, DE LA POSTUL DE RADIO KTTH.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply