Quantcast
Unele biserici oferă servicii religioase drive-in – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Unele biserici oferă servicii religioase drive-in

Unele biserici din Coreea de Sud au început să ofere servicii religioase drive-in, în timp ce altele transmit slujbele online, în încercarea de a se adapta măsurilor stricte introduse pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, potrivit DPA, scrie agerpres.

O biserică din Seul se numără printre lăcaşurile de cult care oferă slujbe drive-in unde credincioşii pot sta în maşină şi se pot ruga. Circa 150 de maşini erau prezente la unul din astfel de servicii religioase organizat într-o parcare.

Citește și : Video: CORONAVIRUS a fost profețit de către o femeie în anul 2019

Numeroase biserici din Coreea de Sud au fost criticate în ultimele săptămâni pentru că au continuat să organizeze servicii religioase în incinta lor, în ciuda unei campanii oficiale care cere evitarea contactului social pentru a limita răspândirea virusului.

Autorităţile oraşului Seul intenţionează să dea în judecată biserica protestantă Sarang Jeil pentru că a ţinut slujbe în clădirea sa, încălcând interdicţia privind adunările mari de oameni, a relatat duminică agenţia sud-coreeană de presă Yonhap.

Citește și :În Duminica Floriilor, credincioşii catolici au fost binecuvântaţi de preoţi din maşină

Sâmbătă, guvernul sud-coreean a anunţat o prelungire cu două săptămâni a măsurilor de combatere a pandemiei, în ciuda unei scăderi vizibile a ratelor de infectare.

Sâmbătă au fost înregistrate 81 de noi cazuri, numărul total ajungând la 10.237.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply