Quantcast
Ungaria apără principiile biblice – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Ungaria apără principiile biblice

 

În Ungaria, păstrarea valorilor creștine este o prioritate guvernamentală și ajutarea creștinilor persecutați este o obligație morală. Tristan Azbej, secretar de stat pentru ajutorarea creștinilor persecutați, într-un interviu acordat pentru CBN, a vorbit despre dedicarea națională a Ungariei față de principiile biblice.

Acest discurs este contrar curentului majoritar european, care are alte valori, opuse valorilor creștine. Ungaria se confruntă cu o împotrivire din ce în ce mai mare cu privire la valorile sale tradiționale din partea Uniunii Europene și a activiștilor LGBT.

Tensiunile au izbucnit în această vară, când Parlamentul Ungariei, Adunarea Națională, a adoptat o lege pentru a proteja copiii de expunerea la conținut sexual inadecvat, inclusiv conținut homosexual, și pentru a păstra drepturile părinților maghiari de a avea controlul exclusiv asupra educației sexuale a copiilor lor, mai ales când vine vorba despre ideologia de gen.

Executivul Uniunii Europene a lansat acțiuni în justiție asupra legii, spunând că discriminează persoanele LGBT. Constituția Ungariei, adoptată în 2011, este în concordanță cu învățăturile creștine.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply