Quantcast
Unii se luptă pentru viață, alții pentru moarte: Legalizarea avortului până la 20 de săptămâni în Noua Zeelandă – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Unii se luptă pentru viață, alții pentru moarte: Legalizarea avortului până la 20 de săptămâni în Noua Zeelandă

Sute de mii de oameni se luptă pentru viață în contextul epidemiei Covid-19, iar alții se luptă pentru moarte. În 18 martie, Noua Zeelandă a eliminat protecția pentru viața copiilor nenăscuți legalizând avortul până la 20 de săptămâni și a eliminat legea anterioară, prin care doi medici avizau avortul, chiar dacă aceasta era o procedură formală, toate avorturile fiind avizate.

În 2008, Gianna Jessen, care a fost avortată, dar a supraviețuit, le-a spus parlamentarilor statului Victoria din Australia:

„Doamnelor și domnilor, sunt lucruri pe care le veți putea învăța numai de la cei slabi din mijlocul vostru, iar când stingeți vocile lor, voi sunteți cei care îi pierdeți. Domnul are grijă de ei, însă voi veți suferi pentru totdeauna. Și ce aroganță absolută: se argumentează de atâta vreme în această lume în care trăim că cel puternic trebuie să-l domine pe cel slab, trebuie să decidă cine trăiește și cine moare.

Citeste si: Apocalipsa este aproape! Mancare din bebelusi avortati,delicatesa pentru bogatanii chinezi

Dumneavoastră nu vă dați seama că nu sunteți în stare nici măcar să vă faceți propria inimă să bată? Nu realizați că din toată puterea pe care credeți că o aveți nu posedați, de fapt, nimic? Mila lui Dumnezeu e cea care vă susține, chiar și atunci când îl urâți.”

Despre Info Crestin News

Leave a Reply