Unul din patru americani crede că Barack Obama e Antichristul

Asculta informatia

Unul din patru americani îl suspectează pe Barack Obama că ar fi Antichristul, peste o treime cred că încălzirea globală este o înșelătorie, iar mai mult de jumătate au bănuiala că o elită globală secretă încearcă să creeze o Nouă Ordine Mondială. Acestea sunt concluziile unui sondaj publicat marți, în SUA, care arată cât de mulți americani cred în teoriile conspirației, scrie The Guardian.
barack_obamathe_antichrist_400.Potrivit datelor obținute de agenția americană de sondaje Public Policy Polling, unul din patru americani crede că președintele Barack Obama este Antichristul. 13% din populație este convinsă de acest lucru, în timp ce un număr similar acceptă că „este posibil”.

De asemenea, 37% dintre americani cred că încălzirea globală este o minciună, în timp ce 53% susțin că există o elită care încearcă să stabilească o nouă ordine mondială. În privința atacurilor teroriste de la 11 septembrie, 11% din cetățeni susțin că autoritățile americane au permis în mod conștient atentatele.

Sondajul urmărea să afle în ce fel influențează opțiunile politice ale alegătorilor modul în care se raportează la teoriile conspirației.

semneletimpului.ro

Despre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *