Stiri externe

Vaccinul CORONAVIRUS va fi folosit pentru reducerea numărului populației globului. Bill Gates se implică

  • Primele teste la scară largă pentru substanţe care se vor dovedi eficiente împotriva infecţiilor sunt aşteptate în luna iunie.
  • Fundaţia Bill & Melinda Gates oferă finanţare de până la 100 de milioane de dolari pentru descoperirea unor moduri mai bune de identificare, izolare şi tratament pentru cazurile de infecţie cu noul coronavirus.

Bill şi Melinda Gates finanţează un studiu prin care se caută un mod de vindecare pentru cei afectaţi de noul coronavirus relateaza,ortodoxinfo.ro

Citeste si: CORONAVIRUS: Bill Gates si dorinta lui de a vaccina intrega lume

Mii de mostre sunt testate în Belgia în tentativa de a identifica tratamentul care poate stopa infecţiile cu noul coronavirus. Primele teste la scară largă pentru substanţe care se vor dovedi eficiente împotriva infecţiilor sunt aşteptate în luna iunie.

Bill şi Melinda Gates au asigurat transportul mostrelor de la Institutul Scripps din California la Institutul Rega de cercetări medicale, în Leuven. Cei de la Scripps institute sunt cunoscuţi pentru arhiva vastă de substanţe active pentru medicamente aflate în uz sau în dezvoltare.

Johan Neyts este profesorul care va face analizele în Leuven. Cercetătorul a arătat că „fundaţia Bill & Melinda Gates speră că între cele 15.000 de mostre se vor găsi substanţe care să fie utile în combaterea noului coronavirus”.

Citește și:  Israelul are păreri împărțite legate de problema anexării

Fundaţia Bill & Melinda Gates oferă finanţare de până la 100 de milioane de dolari pentru descoperirea unor moduri mai bune de identificare, izolare şi tratament pentru cazurile de infecţie cu noul coronavirus.

Citeste si: Bill Gates dă cărțile pe față. Ce se află în spatele COVID-19? „Există un scop…”

Gates, co-fondator al companiei Microsoft şi unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, a anunţat pe blogul fundaţiei sale că i s-a promis că se fac toate eforturile pentru a avea primele teste la scară largă pentru substanţele testate, în luna iunie.

Tags

Informatii similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − = 74

Close