Quantcast
Vaccinuri din fetuși încă vii. – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Vaccinuri din fetuși încă vii.

În video, angajații raportează cum bebelușii sunt separați de vii pentru a putea ” perfecționa ” organele – pentru producția de vaccinare și pentru ” cercetări medicale.

Inimile bebelușilor încă trebuie să bată atunci când sunt luate pentru a fi utile pentru aparatul Langendorff, a confirmat expertul în celule stem Dr. Theresia Deisher.

Citeste si: Apocalipsa este aproape! Mancare din bebelusi avortati,delicatesa pentru bogatanii chinezi

Aceste videoclipuri dezvăluie StemExpress, care rulează ca un hub din California pentru traficul de organe Planned Parenthood.

Notă: Planned Parenthood (fostul membru al consiliului: tatăl lui Bill Gates) este finanțat de Fundația Bill și Melinda Gates.
https://www.gatesfoundation.org/…/International-Planned-Par
https://www.profamilia.de/…/ueber-pro-fami…/der-verband.html

Bill Gates – Planned Parenthood  (sucursala germană: Pro Familia)

Angajații video descriu modul în care bebelușii sunt fragmentați în viață pentru a-și recolta ′′ perfect ′′ organele pentru vaccinuri și ′′ cercetări medicale “. expertul în celule stem dr. Theresa Deisher a mărturisit, de asemenea, că pentru a fi viabilă pentru cercetarea unui aparat Langendorff, o inimă fetală umană ′′ trebuie să bată ′′ când este recoltată de la bebeluș.

Videoclipurile au expus StemExpress ca hub-ul din California Planificată pentru trafic de părți ale corpului. Remarcă: Fost membru al consiliului: Bill Gates Foundation / Bill & Melinda Gates finanțează Planned Parenthood.

Videoclip :Prostia asta cu feminismul a fost susținută oricum de DeepState.

Un lucru atât de oribil si dezgustător!

Despre Info Crestin News

Leave a Reply