Quantcast
Vărsatul de maimuță, boala misterioasă care lovește HOMOSEXUALII din întreaga lume. – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Vărsatul de maimuță, boala misterioasă care lovește HOMOSEXUALII din întreaga lume.

De Ziua Homosexualilor, un avertisment teribil a lovit ca un trăznet peste homosexualii din întreaga lume: vărsatul de maimuță îi poate decima pe capete.

Monkeypox” – variola de maimuță, o boală tropicală care era foarte rară, pare să se transmită prin sex pidosnic, cred experții consultați, și „este la fel de mortală ca virusul Wuhan doar că nu există un vaccin pentru ea”, a titrat azi DailyMail, avertizând că unul din 10 gay infectați pot muri de vărsatul maimuței.

După apariția a patru cazuri de homosexuali loviți de vărsatul maimuței în Marea Britanie, deveniți acum șapte, și apoi a alți opt homosexuali în Spania umpluți de bubele bolii, autoritățile medicale susțin că este posibil ca acestea să fie doar „vârful aisbergului” și atrag atenția homosexualilor să fie atenți la orice bubă le apare pe corp. Alți cinci portughezi au fost loviți azi.

După șase cazuri suspecte raportate în SUA CDC a transmis azi un avertisment medical asemenea celui cu privire la „hepatita misterioasă”.

Mai multe detalii despre „vărsatul maimuței” la Daily Mail.

SURSA

Despre Info Crestin News

Leave a Reply