Quantcast
Vaticanul versus Trump. Statul Paralel și Biserica Paralelă a lui Satan – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Vaticanul versus Trump. Statul Paralel și Biserica Paralelă a lui Satan

Papa Francisc s-a manifestat ca unul dintre cei mai aprigi oponenți ai lui Donald Trump și ai naționalismului său creștin, militând pentru o serie de valori marxiste precum globalizare, ecologie, multiculturalism, Noua Ordine, umanism.

Un editorial excepțional al lui Joseph Hippolito în Front Page Mag.

Citeste si: COVID-19: Politia de Amazonas a dezgropat sicrie pline cu pietre VIDEO

Un fost diplomat al Vaticanului în Statele Unite a făcut o afirmație șocantă într-o scrisoare adresată lui Donald Trump.

Arhiepiscopul Carlo Maria Vigano, nunțiul papal, adică ambasadorul Varicanului la Washington în perioada 2011-2016, descria conflictele care răvășesc anul acesta Statele Unite drept o bătălie biblică între Bine și Rău.

Partea șocantă este afirmația lui Vigano că „establishmentul” catolic se află de partea Răului.

„La fel cum există un Stat Paralel („Deep State”)”, scria Vigano, „există și o Biserică Paralelă („Deep Church”) care își trădează misiunea și renunță la angajamentele față de Dumnezeu.”

Abandonându-și angajamentele, „Biserica Paralelă” se dedică opunerii lui Trump.

Mulți americani cunosc termenul „Deep State”: un grup de politicieni și funcționari care se consacră impunerii unui program care contrazice principiile fondatoare ale națiunii. Dar ce este „Biserica Paralelă” („Deep Church”)?

William Lobdell, fostul redactor al departamentului de religie al Los Angeles Times a oferit fără să vrea un exemplu.

Lobdell, un convertit la protestantismul evanghelic, era aproape de a deveni catolic. Dar relatând despre scandalurile sexuale și financiare din lumea catolică, a fost răvășit. În timp ce urma cursuri de cateheză pentru a trece la catolicism, el s-a apucat din nou de băutură, ajungând la dezalcoolizare.

În cele din urmă, Lobdell a devenit ateu, a demisionat din funcția de editor religios și a scris un editorial în care își explica demisia.

El vorbește despre un mesaj misterios de la o sursă surprinzătoare:

Citeste mai departe pe: Europa News.ro

Despre Info Crestin News

Leave a Reply