Quantcast
Vedeta din Romania care a ales sa-L urmeze pe Dumnezeu – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

Vedeta din Romania care a ales sa-L urmeze pe Dumnezeu

Dana Nălbaru este una dintre vedetele care au dispărut încet, dar sigur din lumea mondenă. De curând, soţia lui Dragoş Bucur a povestit că s-a pocăit și că se simte mai atrasă ca niciodată de Divinitate.

Decizia fostei membre a trupei Hi-Q de a nu a mai apărea la evenimente şi în viaţa mondenă este una cât se poate de radicală şi asumată.

„Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică (…). Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult, astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele”, a declarat Dana Nălbaru în podcast-ul realizat de Mihai Morar.

De asemenea, vedeta a povestit despre întâmplarea care i-a marcat viața, petrecută într-un hotel din Botoșani.

„Începusem să am îndoieli că e bine ceea ce fac. Am plecat la Botoșani la un concert. În ziua aceea s-a stricat mașina, am stat vreo 14 ore pe drum, era foarte cald și eram extrem de supărată. Mi-am spus în sinea mea: Hai, măi, ce cad eu de la credință? Dacă nu mai ești ortodox se spune că ai căzut de la credință. Am zis că gata, nu mă mai botez”, a mărturisit aceasta.

Cum a luat Dana Nălbaru decizia de a se boteza

„Am ajuns la Botoșani, am mers în camera de hotel. Am deschis televizorul, nimic interesant. Hai să iau Biblia, o aveam la mine. Eram hotărâtă să nu mă mai botez. Am deschis Biblia și mi-a căzut pe piept o bucată de carton gros.

Erau scrise două versete. Din Matei scria versetul „Cine vine la mine din inima lui vor curge râuri de apă vie”. Mi-a fost rușine de mine, mi-am dat seama că Dumnezeu a știut că vine momentul în care eu mă voi îndoi. Zi de zi deschisesem Biblia și nu văzusem acel carton”, a spus Dana Nălbaru.

Despre Info Crestin News

Leave a Reply