Stiri interne

Versete biblice pe un autobuz din Oradea

Un client anonim a cumpărat, prin intermediul unei firme din Oradea, spaţiu publicitar pe un autobuz aparţinând regiei locale de transport, pe care a publicat citate din Biblie.


Nici firma de publicitate Promotion Media nici reprezentanţii Regiei Autonome de Transport Local Oradea (RA OTL) nu vor să dezvăluie identitatea clientului. Reprezentanţi ai diferitelor confesiuni din Oradea au negat că ar avea vreo legătuă cu citatele de pe autobuz.

De mai bine de o lună, pe un autobuz care circulă prin Oradea au apărut citate biblice: “Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că l-a dat pe singurul Lui Fiu, pentru că oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţă veşnică”, Ioan 3:16 “Iată Eu vin curând şi răsplata Mea este cu Mine, ca să dau fiecăruia după fapta lui”. Misteriosul client a cumpărat spaţiu publicitar pe mijlocul de transport în comun, de la regia de transport local, prin intermediul firmei de publicitate Promotion Media.

Clientul nu a dorit să-şi dezvăluie identitatea şi nu promovează nicio confesiune sau biserică. “Este un client anonim, a plătit să fie afişate citate din Biblie, fără nume, fără număr de telefon, fără asociaţie, fără biserică, fără nimic”, a spus Cornel Lupău, directorul RA OTL.


“Un client ca oricare altul care a dorit să facă reclamă, aşa cum facem la geamuri şi la uşi termopan”, a declarat Roxana Miluţ, reprezentantul Promotion Media. Ea spune că misteriosul client a cumpărat publicitate pe un singur autobuz şi contractul este pe o perioadă determinată, cu posibilitatea de prelungire la cererea clientului. Deja mesajul se află pe autobuz de mai bine de o lună de zile. “Mesajul este foarte bun, nu promovează nimic rău. Aşa am considerat şi noi şi de aceea am acceptat contractul”, a continuat Roxana Miluţ. Ea a spus că acelaşi client a avut mesaje asemănătoare pe câteva panouri mari, amplasate pe blocuri şi case din Oradea, însă contractele respective au expirat.

Noteaza: www.bihon.ro

Citește și:  ATENȚIE! Potrivit unei noi legi, statul îți va pune în Carantină și TELEFONUL, după internarea în spital. De ce? Ca să nu mai poți filma în spital sau comunica cu exteriorul!!!
Tags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − 29 =

Close