Quantcast
VEZI VIDEO – O familie de crestini cu 3 copii au ramas sub cerul liber in urma unui incendiu devastator – Stiri Crestine | Info Crestin | Actualitate Crestina Online

VEZI VIDEO – O familie de crestini cu 3 copii au ramas sub cerul liber in urma unui incendiu devastator

Galerie video:


Fratele Nelu Danila are 45 de ani, locuieste in comuna Varfurile, judetul Arad si are 3 copii. In data de 2 Mai, in timp ce atat el cat si sotia lui erau plecati la lucru, un incendiu devastor le-a distrus complet locuinta. Pentru ca Nelu lucra intr-o zona fara semnal la telefon, vecinii si cei care au vazut primii incendiul nu l-au putut contacta la timp. De asemenea, pompierii au ajuns mult prea tarziu ca sa se mai poata face ceva. Casa era din lemn, acesta fiind motivul pentru care a ars atat de repede si in intregime. Nelu, sotia lui si cei 3 copii au pierdut tot ce aveau. Au ramas numai cu hainele de pe ei, iar acum locuiesc intr-un cort in curtea casei arse. Dorinta acestei familii este ca sa isi poata reconstrui casa, sa nu ii prinda iarna si frigul fara locuinta.

De aceea, Misiunea Slujire Crestina face un apel la toti fratii crestini din tara si din strainatate care doresc sa sustina aceasta familie cu materiale de constructie sau cu fonduri pentru cumpararea materialelor de constructie. Cei care doriti detalii suplimentare, ne puteti contacta la adresa de email: misiuneaslujirecrestina@gmail.com, sau telefon 0766 365 833 sau 0749 402 098

Cei care doriti sa faceti donatii pentru aceasta familie, le puteti face in modalitatile prezentate mai jos:

1. Online cu cardul, aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/
2. Prin PayPal, aici: http://slujirecrestina.ro/doneaza/
3. In conturile bancare de mai jos, deschise la Raiffeisen Bank, pe numele Asociatiei Crestine Misiunea Speranta pentru Romania:

– IN LEI: RO39RZBR0000060012042338 deschis la Raiffeisen Bank

– IN EURO: RO24RZBR 0000060012189757, la Raiffeisen Bank, CODE SWIFT: RZBRROBU

ATENTIE!!

Cei care vor dona in conturile bancare, va rugam sa specificati destinatia fondurilor: PT NELU

Cei care veti dona online cu cardul sau prin PayPal, va rugam sa ne confirmati donatia facuta prin email sau telefonic.

Misiunea Slujire Crestina, impreuna cu Nelu si familia lui va vor tine la curent cu mersul lucrarilor de reconstructie, prin materiale video, interviuri video si imagini foto.

Cumpara carti crestine de la Libraria Crestina Maranatha si ajuta persoanele in nevoie www.librariamaranatha.ro (partener al Slujire Crestina)

Despre

Leave a Reply